Моето предложение

СТАНИ МЛМ ПРЕДПРИЕМАЧ!

Здравейте на всички. Казвма се Красимир Гълбачев и моето конкретно предложение към вас е през следващите 3 до 5 години да постигнете ФИНАНСОВА СВОБОДА и да ПОВИШИТЕ като цяло КАЧЕСТВОТО СИ НА ЖИВОТ!

Какво означава да бъдем ФИНАНСОВО СОВОБДНИ? Това означава да имаме ЗДРАВЕ + ПАРИ + ВРЕМЕ накуп! А не едното да е за сметка на другото!

ВНИМАНИЕ!!! Не става въпрос за бързо забогатяване!!! 

Аз съм запознат с бизнеса и индустрията преди около 10 години. Реших си някои здравословни проблеми и видях, че продукта работи. Оставайки без работа януари 2019 взех РЕШЕНИЕ да правя бизнеса като бизнес следвайки ясна и точна система на развитие.

Развивайки този бизнес това лято два месеца живях на морето на ол-инклузив и работех онлайн от хотела! Дохода, който съм изградил за момента през последната година и половина е над 2500 лв. + чисто нов Мерцедес А класа! 

Ти как би се почувствал ако през следващата година и половина ти покажа как може да достигнеш този доход отделно от работата или бизнеса, който имаш? Струва ти се, че е много време? А как ти мина последната година и половина? Така ще мине и следващата. Моята цел и мисия е да покажа на ПОВЕЧЕ ХОРА как да увеличат СТАНДАРТА СИ НА ЖИВОТ!

Запознай се с информацията и вземи РЕШЕНИЕ!

Защо да имаме бизнес от вкъщи?

Снимка от последния Тиймбилдинг на нашия екип LEVERAGE21 на Свети Влас – Над 150 човека от цяла България искащи да се развиват!!!

 

НАШИЯТ ЕКИП LEVERAGE21 Е ВОДЕЩ В ОБЛАСТТА НА МЛМ БИЗНЕСА!

С какво ние ще ви подкрепим?

  • Получавате БЕЗПЛАТНО ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ + ОНЛАЙН ТРЕНИНГ ЦЕНТЪР НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ 24/7
  • Лична работа с опитни партньори
  • Семинари и обучения на живо във вашия град
  • Тиймбилдинги и Бизнес дни!

 

 

ЧАСТ ОТ АВТОПАРКА НА LEVERAGE21 

 

 

ВРЪЧВАНЕ НА МЕРЦЕДЕС А КЛАСА – 29.07.2020 

 

 

ВРЪЧВАНЕ НА ОЩЕ 19 МЕРЦЕДЕСА НА ХОРА В БЪЛГАРИЯ – 29.07.2020

 

 

ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОТ МЕНИДЖЪРСКИЯ ТИЙМБИЛДИНГ – РАЗЛОГ /ЮЛИ /2020

 

 

Моята история в цифри през годините. От момента в който реших да правя бизнеса като бизнес резултата рязко ми се промени, защо ли? Защото следвам ясна и точна система на развитие. Защото съм се обградил с ЛИДЕРИ, с които вървим ЗАЕДНО нагоре по пътя на успеха. ЗАЩОТО в екипа си работя с отговорни, осъзнати и жадни за успех и развитие хора. Мога да ви науча и да ви покажа как да достигнете поне до моето ниво. Мисля, че няма да ми се разсърдите ако след година – година и половина ви идва СИГУРЕН, ЕЖЕМЕСЕЧЕН ДОХОД ОТ РОДА НА 2000 – 25000 лв.

 

ИЗГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО НА МОЯТА КРАТКА ИСТОРИЯ В МЛМ БИЗНЕСА!

Всеки бизнес е просто идея как да направиш живота на хората по-добър!

 

Когато резултатите говорят и боговете мълчат.
Ръст от 280% в рамките на една година не знам много бизнеси да правят. Това е благодарение на принципите, техниките и стратегиите за развитие на бизнес, които използвам следвайки нашата система LEVERAGE21. Благодарение на всички партньори с които работим заедно и вървим по пътя с една обща цел – РАЗВИТИЕ И УСПЕХ!

Благодаря на всички хора, които станаха част от екипа. Благодаря на всички лидери и партньори на LEVERAGE21!
Знам, че това е началото и най-доброто тепърва предстои!

А ти как би се чувствал да имаш бизнес, който да развиваш успоредно с работата, която имаш и да си докарваш едни никак не лоши доходи отделно от „сигурната ти заплата“?

 

 

ЗА КАКВО МЕЧТАЕШ?

 

Разбрах, колко е ВАЖНО да имаш БИЗЕС, който е устойчив на кризи още тази пролет, когато за съжаление бяхме под карантина. Това обаче не оказа отражение на бизнеса. Напротив – месеците март, април и май бяха едни от най-силните в моят бизнес. Разбрах, каква наслада е да работиш от където искаш. Лятото прекарах почти два месеца на Свети Влас на ол инклузив в 4 звезден хотел и там, както и в близкото кафе ми бяха двата основни офиса на морето. Уникална наслада да имаш тази СВОБОДА!

Ето снимка на летния ми офис тази година – Свети Влас

 

Направих колаж от няколко снимки обобщаващи как мина лято 2020. Замислете се как искате да ви мине следващото лято? Къде и с кого искате да го прекарате? Колко време искате да сте на море или планина? Имате ли свободата да избирате да сте два месеца някъде и доходите ви да не спират да се покачват? Ето тази СВОБОДА за мен е БЕЗЦЕННА!!! И най-важното е, че след като както аз така и много други хора са я постигнали няма причина и ти да не я постигнеш. Разбира се ако искаш. Останалото ще ти покажа лично как ще стане.

 

Споделм с вас част от емоциите, които изживяхме с нашия екип LEVERAGE21 в Свети Влас. Насладете се на това видео.

ЛИДЕРСКИ ФОРУМ 2020 – СВЕТИ ВЛАС

 

Много хора вече живеят един различен стил на живот, а това означава, че и ти можеш. Свържи се с мен и ще ти покажа възможност, от която мнозина вече се възползваха! Стани част от един УСПЕШЕН ЕКИП!!!

 

КЛИКНИ ТУК И ВИЖ МОЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Свържи се с мен като попълниш формата за контакт и при първа възможност ще се свържа с теб за да ти дам повече информация!

Попълвайки тази форма вие заявявате желанието си да се свържа с вас и да ви дам повече информация за моя бизнес, който развивам и възможността ни за партньорство. Тази форма не ви ангажира по никакъв начин с взимане на решение или предприемане на определени действия!